hyttemessen_lobby_NY

Åpnet i formiddag: Virtuell hyttemesse for første gang.

Hyttemessen Virtuell åpnet nå i formiddag. Et stort antall hytteentusiaster har allerede registrert seg til begivenheten som pågår i dag, fredag og lørdag. Den er den første i sitt slag her til lands. Her kan publikum altså komme inn til utstillerne via mobiltelefonen, nettbrettet eller pc´en.

5C7A9036

Gamleordføreren tegnet og bygde hele hytta på egen hånd.

- Nei, jeg har slett ikke snekkererfaring. Men hvis du planlegger alt pinlig nøyaktig og lager skikkelige arbeidstegninger, er det rart hva du kan få til, ler Norvald Illevold, ordfører i Rendalen gjennom tolv år.

5C7A9355 - 2

Helikopteret avløser dugnadsgjengen

En gang i tiden brukte dugnadsgjengen dager og uker på å bære byggematerialene gjennom ulendt terreng fram til hyttetomta. Når helikopteret AS350 - luftens arbeidshest - er i sving,  løses oppgaven på noen timer.

 

 

5C7A0467

Her oppsummerer han sin 30 år lange hyttebygger-erfaring

I 30 år hadde han produsert møbler og laget inventar til hyttefolket. Så bestemte Geir Prestegården seg for at han ville bygge den ideelle familiehytta – basert på all den  erfaring og kunnskap han hadde opparbeidet seg som møbelsnekker gjennom et langt yrkesliv.

5C7A5583

De ville ha hytte til fjells, men endte ved fjorden

Folk flest sies å drømme om fritidsbolig ved sjøen, men ender med fjellhytte. Monica og Morten Eriksen derimot ville til fjells. Så dukket en sjelden tomtemulighet opp ved fjorden.

06feakarihytte_27

Tegnet, bygde og innredet hytta på egen hånd uten fagbrev

- Jeg har brukt hver ledige stund på dette, men jeg har kost meg hele veien. I perioder har jeg til og med glemt bort å spise for det har vært så artig å snekre.

Skjermbilde 2020-05-21 kl

Sommaraktuelt: Ein fin dag til Helvete, og tilbake.

Det er eit ganske misvisande namn på ein av Espedalens fremste turistattraksjonar. For Helvete er ei skikkeleg naturperle. 

 
Elbil hytta-kopi

Han kjører utslippsrent til hytta for bare 20 ØRE KILOMETEREN!

Morten Brusletto, tidligere PR-sjef hos Hyundai, kjører til hytta på Geilo for bare 20 øre kilometeren!

{{GOOGLEANALYTICS /}}