image

Cinderella satser på Jubilee til knallpris på Hyttemessen!

Toalettløsninger er evig aktuelt på Hyttemessen. På Cinderella-standen blir det derfor utvilsomt folksomt også denne gang. Produsenten akter nemlig å selge resten av fjorårets populære Jubileumsmodell, Jubilee, på Hyttemessen.

Dette kommer til å bli et stadig mer vanlig syn på norske hyttetak: Solcellepaneler som er integrert i torv- eller tretak.

Dagens hyttekunder fokuserer på størrelse og strømsparing

Dagens hyttekunder fokuserer på størrelse og energisparingstiltak. Med smarte valg trenger det ikke koste skjorta å holde hytta varm. Tvert i mot.

 
Foto: Leif Magne Flemmen

2022 - et nytt rekordår for hyttebygging

Aldri har så mange hytter blitt fullført i løpet av et år som i 2022. Nye tall fra SSB viser at 2022 ble et rekordår for hyttebygging, økte priser og rentehevinger til tross.

Foto: Hedda Hytter

Energieksperten: - Vi må tenke ut nye planløsninger

Strømprisene har gitt kommende hyttekjøpere en vekker. Store hytter med åpne løsninger og seks meter under taket, er neppe svaret for den som nå vil ha et energieffektivt hytteliv. 

3D-bilde-1

Tar hånd om planene og leder prosjektet i mål! 

Er hyttetomta større enn det du strengt tatt trenger selv? Da kan det å skille ut en teig være «gull verdt». Selskapet Areal+ har medvirket i mange slike prosesser, og har inngående kunnskap om alt fra fradeling av enkelttomter til utvikling av større fritidsboligområder med mange hundre enheter.

Skjermbilde 2023-01-25 kl

Nå kommer solskifer for fullt også på hyttetakene

Ingen tvil: Frykten for vedvarende høye elpriser får vordende hyttebyggere til å ville være sjølberga med strøm. Kanskje faller valget på solskifer, et yttertak med helleliknende solcellepaneler over hele takflaten.

 
Jan Vegard Brenna i Eventyrhytter. Foto: Norsk Hyttesenter

Messenabo Norsk Hyttesenter utvider med fire nye hytter

Med nye hyttemodeller fra Eventyrhytter, Østlaft, Øverbygg og Røroshytta blir Norsk Hyttesenter utvidet og fornyet.

 
Ole og Torkel fra TV3s Eventyrlig oppussing er igjen klare for Hyttemessen i april.

«Eventyrlig-snekkerne» Ole og Torkel prepper for Hyttemessen

Det skal de ha, eventyrlig-snekkerne Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset: Det er alltid liv og røre rundt dem. Som på Hyttemessen i fjor vår. 14.-16. april er de hos oss igjen. – Vi garanterer gøy og spetakkel, melder Ole.