Messe Hytteliten vinner 2

Vant Yatzy-premie til 200.000 kr!

Bjørnulf Aasen fra Skøyen viste knallform i årets mest nervepirrende Yatzy-slag. I finalen om å vinne et hyttebyggesett til 200.000 kroner på hyttemessen HYTTE2013, måtte de ti deltakerne gjennom en runde tvungen Yatzy!

Bildet: Vinneren av tidenes gjeveste Yatzy-konkurranse, Bjørnulf Aasen, flankert av programleder Ståle Fossberg fra Radio Metro og daglig leder Kjartan Albrigtsen i Drammens Hus og Hytter.

Det var tett med folk og lett trykket stemning rundt Drammens Hus og Hytters stand på HYTTE2013 lørdag ettermiddag, skriver hytteavisen.no. Her var alle påmeldte til konkurransen om å vinne en Hytteliten til stede, og ganske mange til. 

Ti kandidater ble trukket ut til et Yatzy-slag som vil gå over i historien som et av de mest spennende og best premierte. Hvem opplever vel å spille en runde tvungen med utsikter til å vinne en premie til et par hundre tusen kroner, spør Hytteavisen.
 
Feltet på ti ble etter hvert redusert til en superfinale hvor de tre beste deltok. Der skulle det vise seg at Bjørnulf Aasen, i det sivile bibliotekar ved Kunsthøgskolen i Oslo tidlig tok føringen og vant.