Kjendissnekkerne Torkel Gjerset (tv) og Ole Rosén-Lystrup står til publikums disposisjon under Hyttemessen i april 2022.

Kjendissnekkerne Torkel Gjerset (tv) og Ole Rosén-Lystrup står til publikums disposisjon under Hyttemessen i april 2022.

Snekkerteamet fra Eventyrlig Oppussing til Hyttemessen!

Hyttemessen byr alltid på opplevelser for hyttefolket. Men under vårens messe kommer vi virkelig med noe ekstra - intet mindre enn «eventyrlige opplevelser»! Snekkerteamet fra Eventyrlig Oppussing rykker inn og vil hver dag gi tips, råd og veiledning til publikum!

Snekkerne Ole Rosén-Lystrup og Torkel Gjerset er kjent for tv-publikumet over hele landet fra det svært populære programmet «Eventyrlig oppussing». Serien har gått på TV3 gjennom hele sju sesonger. En ny er under forberedelse. 

Konseptet er at teamet påtar seg jobben med å shine opp en sliten, spesiell eller tilårskommen bygning, og omskaper den til en fresh og moderne hytte.

Mange tusen søker foran hver sesong om å bli med i serien. Men det er få forunt å få oppussingshjelp av disse dyktige snekkerne og det store crewet fra TMM Produksjon. På «Eventyrlig Hyttemesse» derimot kan «alle» hyttefolk treffe tv-snekkerne og få råd og ideer om utfordringene de måtte ha.

Vi i Hyttemessen er strålende fornøyd med å ha fått de kreative snekkerne med på laget!