Hytteliten DHH

HYTTE2013: Denne hytta kan du vinne lørdag!

Hva sier du til å dra hjem fra hyttemessen lørdag 9. mars som vinner av ”Hytteliten” – et hyttebyggesett til 200.000 kroner fra Drammens Hus & Hytter?

”Hytteliten” er den store hus- og hytteprodusentens aller siste modell, et Lego-liknende byggekloss-konsept hvor du plukker ut og setter sammen elementene slik du selv ønsker. Med standardiserte veggelementer, vindus- og dørløsninger – alt innenfor 120 cm store moduler – modellerer kunden hytta akkurat slik han eller hun ønsker.

- Dette konseptet venter vi oss mye av, sier Kjartan Albrigtsen, daglig leder i Drammens Hus og Hytter. Prototypen står i Vassfarfjellet, men framover vinteren og våren vil en rekke hytter basert på denne løsningen bli å se rundt omkring.
 
Og naturligvis kommer den til å bli møtt med stor interesse på HYTTE2013. Direkte begeistret blir den som er tilstede på lørdag klokka 15.00 og blir utropt som vinner i konkurransen om ”Hytteliten” – en hytte til en verdi av 200.000 kroner. Du må selv komponere og sette sammen hytta slik du ønsker deg innenfor denne økonomiske rammen. Skal du feks ha et bygg uten isolasjon, får du rimeligvis flere kvadratmeter enn om du ønsker den som fullisolert hytte eller anneks. 
 
- Med disse byggeklossene kan familien like gjerne bygge seg en liten hytte så vel som et anneks eller en garasje. Som tilbygg til boligen passer konseptet også utmerket. Anvendelsesmulighetene er altså mange, sier Albrigtsen som tror ”Hytteliten”-løsningene er spesielt godt tilpasset de som har behov for et bygg på 15-40 kvadratmeter.
 
Byggekloss-konseptet gir lavere kostnader i produksjonen og tilsvarende lavere pris ut til kunden. Og på HYTTE2013 kan du oppleve å få den helt gratis – som konkurransevinner!
Tips en venn  Skriv ut