Messa Kø

Grand prix for hyttefolket i dag!

En hoppende glad messegeneral Tore Bjørnstad konstaterer at tilstrømningen til HYTTE2013 i dag er hyggelig stor! - Vi måtte bære inn ekstra benker til alle barna som ville se Dyrene i Hakkebakkeskogen, sier Bjørnstad.

Dermed mener han å kunne se at en av målsettingene med messen er i ferd med å bli innfridd: Å gjøre det mulig og hyggelig for småbarnsfamiliene å tilbringe en dag på hyttemesse. Det er Bjørneparken i Flå som ordner med underholdningen. I tillegg til Mikkel og Morten Skogmus er her mange "ekte" firbente dyr også.

- Forventningsbarometerne forteller at det er tusenvis som har planer om å skaffe seg hytte. Mange av dem er barnefamilier, men det er jo ikke alltid enkelt for dem å få oversikt over mulighetene som byr seg. Forhåpentlig har vi gitt dem et godt bidrag her på messa, sier Bjørnstad.
 
Han legger til at hytteekspertene fra de mange firmene som er her, har en travel dag. Folk har mye å spørre om og noe bedre sted for å få svar enn her på hyttemessen får de vel neppe, sier Bjørnstad.
 
Køen var langt da dørene åpnet ved ellevetida i formiddag.