Båt Dolmøy

Dolmøy: - Båt og hytte - perfekt kombinasjon

- En messe som kombinerer hytte og båt passer bare helt perfekt. Vi er rett og slett fantastisk fornøyd med å ha vært her og fått vise fram båtene våre. Vi har hatt minst like mange salg til hyttefolket som på Sjøen for alle i fjor.

- Siden vi gjør slik suksess med båtene våre på hyttemessen, er det nok fordi Dolmøy-båtene leveres i størrelser som passer hyttefolket godt - 18-23 fot, tror Wenche og Anders Hoff.

Båtprodusentene Wenche og Anders Hoff som lager Dolmøy-båtene på Hitra, er full av lovord etter sin deltakelse på HYTTE2013. I løpet av dagene på Lillestrøm har de solgt flere båter og en rekke tilhengere.

- Vi er ganske sikre på at det blir enda flere båtutstillere å se på neste års hyttemesse.
 
- Men hit kommer  jo hyttefolk og ikke båtfolk?
 
- De besøkende er både hytte- og båtfolk. Alle som har kjøpt båter under messen skal ha båten på hytta. Man soler seg og fisker maten. Dolmøy-båtene er først og fremst trygge og lettstelte bruks- og fiskebåter. Kjøperne er veldig bevisst på at dette skal være et nyttig fartøy på hytta eller landstedet.
 
- Så dere savner ikke Sjøen for alle?
 
- Nei, overhodet ikke. I Telenor Arena hvor Sjøen for Alle skal arrangeres i år blir det trangt om plassen og heller ikke rom til alle som ønsker å stille ut. Dessuten må vi gi uttrykk for at servicen her på HYTTE2013 har vært hyggeligere enn vi er vant til andre steder. Og salget har vært bedre her enn vi ville kunne forvente på Sjøen for alle.
 
Båtprodusentene Wenche og Anders Hoff håper flere fra bransjen henger seg på neste års hyttemesse.
 
- Båt og hytte passer som hånd i hanske, sier de to fornøyde hitraværingene som nå forbereder seg til båtmesse i Ålesund.