image

Cinderella satser på Jubilee til knallpris på Hyttemessen!

Toalettløsninger er evig aktuelt på Hyttemessen. På Cinderella-standen blir det derfor utvilsomt folksomt også denne gang. Produsenten akter nemlig å selge resten av fjorårets populære Jubileumsmodell, Jubilee, på Hyttemessen.

HYTTEMESSEN: - I Cinderella feiret vi i fjor vårt 25-årsjubileum med å lansere modellen Jubilee. Den ble en stor suksess! Framover vil navnet på dette toalettet være Premium, mens det i jubileumsåret altså het Jubilee med 2 år ekstra garantitid. Vi har igjen noen eksemplarer av Jubilee, som vi tilbyr messepublikumet til en svært fordelaktig pris, forteller kommersiell direktør Oddvar Talset i Cinderella Eco Group.

Fokus på Premium

Det er dessuten kun på Hyttemessen jubileumsmodellen blir å få kjøpt. 

- Vi har også med oss våre øvrige toaletter til veldig gode messe-priser! Cinderellas populære forbrenningstoaletter leveres som kjent både for 230 volts tilkobling og for gass.

Framover vil fokus være på Cinderella Premium, som er det mest avanserte forbrenningstoalettet produsenten noen gang har utviklet. Toalettet er designet av Eker Design i Fredrikstad. Eker er ansett for å være et av landets fremste miljøer for industridesign.   

- I tillegg til det elegante designet har Premium fått teflonbelagt poseskål, softclose på toalettlokket, automatisk frontlukelås, et oppgradert informsjonsdisplay med en rekke moderne funksjoner, blant annet nedtelling og tømmevarsel. 

Skjermbilde 2023-03-30 kl
Premium - Cinderellas mest moderne forbrenningstoalett.

Flere ønsker seg nyere modell

- Etter å ha vært 25 år i markedet begynner vel noen Cinderella-kunder å ønske seg en av dagens mer avanserte modeller?

- Ja, vi merker at flere som har hatt et Cinderella på hytta en del år, ønsker å skifte til en av dagens modeller. Ny funksjonalitet frister. Selv om produktet holder i mange år framover, blir nok et skifte aktuelt for stadig flere. Siden vi er opptatt av bærekraft legger vi derfor opp til at eldre toaletter kan byttes inn i nye, samtidig som de gamle blir overhalt og tilbudt kundegrupper som vil ha en rimelig toalettløsning. 

Dette er en av grunnene til at Cinderella ønsker å ha kontakt med alle kundene de har fått gjennom de siste 25 årene.

- Kall det gjerne en kundeklubb, sier Talset. Vi har allerede et stort antall i registeret, men ønsker at alle med et Cinderella-toalett registrerer seg. På denne måten kan vi nå ut med gode tilbud og annen relevant informasjon til kundene våre. Ja, ta gjerne toalettets serienummer med på Hyttemessen, lyder markedssjefens appell.

Ellers er Cinderellas hjemmeside et godt sted for å melde inn serienummeret.

Han gleder seg til å få besøk av nye og gamle Cinderella-brukere på Hyttemessen 14.-16. april.

Møt ekspertene på ulike toalettløsninger på Hyttemessen 14.-16. april.