IMG_1231

24.-26. september: Venter tusenvis til Hyttemessen

Aldri har folk vært så gærne etter å få seg fritidsbolig som nå! Tomter rives bort. Brukte hytter sprenger prisantydningen. Noen melder at «hyllene er tomme». Men det er tull. Hyttemessen viser hvor hyttene og tusenvis av tomter fortsatt er å finne!

 

Arrangørene av Hyttemessen legger ikke skjul på at det har vært tungt å sitte på gjerdet under den vanvittige hyttebonanzaen vi har vært vitne til det siste tre kvart året. Men 24.-26. september er det igjen klart for den store hyttefesten på X Meeting Point på Hellerudslettta.

- Tro meg - vi har sparket utålmodig i grusen og ventet på dagen da vi kan gjenåpne, sier messegeneral Per Levik. Nå kribler det! 24.-26. september lover vi en kjempemønstring av hytter, tomter, interiør, tjenester, utstyr - ja, så godt som alt som etterspørres. I format blir høstens utstilling fullt på høyde med de store vårmessene, sier han.

Selv om tomter og hytter har vært omsatt i volum og hastigheter som aldri før, ligger store hytteområder ferdig regulert og venter på kjøpere. Hytteprodusentene står også klare, selv om det hos flere antakelig er lengre leveringstid enn normalt. 

Messe-kompanjong Tore Bjørnstad mener det er spesielt interessant å registrere den overveldende interessen for brukte hytter. Også her har etterspørselen slått alle rekorder.

- Kjøp av hytte er en tung investering. Derfor har familiene tradisjonelt gitt seg god tid med valget av tomt, hytte og oppføring. I år derimot har hyttepublikumet ikke kunnet få hytte raskt nok. Når weekender og ferier må tilbringes hjemme, har mange skjønt at det er «gull» å ha egen hytte å dra til. Blant bruktkjøperne kommer nå utvilsomt et stort behov for møbler, nytt inventar og materiell av forskjellig slag, tror Tore Bjørnstad.

Hyttemessen har alltid vært den viktigste arenaen for lansering av nyheter. Slik blir det også denne gang, forsikrer messe-generalene. Og glem ikke at Hyttemessen alltid har vært et sted for å gjøre et skikkelig kupp, legger de til.

{{GOOGLEANALYTICS /}}