Foto: Leif Magne Flemmen

Foto: Leif Magne Flemmen

Nå gleder vi oss til å møte alle hytteentusiaster på Dyrsku´n!

Alle hyttefolk kjenner til Hyttemessen på Hellerudsletta. Titusener har jo i messens 30-årige historie vært innom oss. Nå er tida moden for at vi viser oss fram også for det store publikumet vest i Sør-Norge! Vi flytter rett og slett inn i Ridehallen på Dyrsku´n!

Hele familier har kommet fra alle kanter av landet, om så er med rutefly for å besøke Hyttemessen på Hellerudsletta. Folk med brennende interesse for hytteliv har ikke latt seg stanse verken av reisetid eller kostnader. Messen er jo tross alt Nordens største i sitt slag. Hovedtyngden av gjester har naturlig nok likevel vært folk fra det sentrale østlandsområdet.

Men for hytteinteresserte er det en drøy tur fra Agder, Rogaland, Vestland og ja, også fra Telemark inn til Hellerudsletta øst for Oslo. Derfor laster vi like godt opp og tar med en stor gruppe entusiastiske utstillere til Seljord og Dyrsku´n. I den ett mål store Ridehallen har vi plass nok til å vise fram mye av det som skjer i dagens hyttemarked.

Om vi er spente? Naturligvis er vi det. Men vi tror at vi bringer noe nytt, aktuelt og attraktivt til Dyrsku´n. Vi er jo en nasjon av «hyttegale» mennesker, en «galskap» som er likelig fordelt over landsdelene. 

Tilgangen til ekspertrådene, veiledning, tips og oversikt over konkrete produkter, finnes derimot bare på et sted som Hyttemessen. 

Sannelig er det på tide at alle hyttedrømmere blant Dyrsku´ns tusentallig publikum får del i dette.

Vi sees i Seljord 8.-10. september!