post@paahytta.no

Bache 1

Øystein Bache: Lever hyttelivet som på 1960-tallet

Hytta er en minnebank for radio- og tv-profil Øystein Bache. Når han i dag ankommer hytta er det som å dra femti år tilbake i tid. Nesten.

Nils Petter Dale

Artistisk i aluminium og glass

Myndighetene krevde at det ytre arealet på hytta, ikke skulle overstige 90 kvm. Kravet tvang fram en kreativ løsning i aluminium og glass.

Arøya

Nytt og vedlikeholdsfritt på gammel familiegrunn

Kun varme minner er igjen. I fjor brant Solvika ned. Den røde hyttas tilfeldige påbygg er i dag erstattet med arkitektonisk, stram struktur og vedlikeholdsfrie materialer. 

Hytteprinter 3

Fotoprinteren som er gull verdt for hytteboka

”Plass til bilder”, står det flere steder i hytteboka. Men nå er problemet løst: En ”permanent” liten bildeprinter bare til hyttebruk!

Tinde - Rugsveen 1[1]

Hyttemegleren: - Tenk salg når du planlegger ny hytte

Han har solgt hundrevis hytter. Først nå har hyttemegler Tore Rugsveen i Lillehammer slått til og selv skaffet seg hytte.

Noa 1

Moderne trender i tradisjonsland

Hun søkte etter åpningstidene til bruktbutikken Noa på nett, men havnet på hjemmesiden til Noa hytter. Dermed ble det hyttekjøp i stedet.

Flytta 2

Solgte huset og flyttet på hytta – for godt

Mange drømmer om det, Nina og Bård Sverre Fossen har gjort det: Flytta på hytta for godt.
IMG_7561_3888x2592

Hvem er best for hytteeierne?

Tre organisasjoner tilbyr i dag medlemskap med gratis tjenester og fordeler for hytteeiere. Men hvor har du mest å hente som medlem?
Leder ansatte fra Engerdal 3

Allemannsretten er unik

Avtar S. Jasser hadde fått influensa, lå til sengs og fikk tida til å gå med å søke på hytter til salgs på Finn. Der kom han over drømmehytta.
 
Nye landsmenn - Sønmez 3

- Her skal jeg "kose meg"

- Hva er det med nordmenn og hytteliv? De sier de at hyttelivet handler om å ”slappe av” og å ” kose seg”. Det skal jeg også.
Ål el - Bua utenfra IMG_0247

Sola ordner alt - nesten

- Dette kommer for fullt! Harald Grytten, lederen for Norsk Solenergi AS, er ikke i tvil. Nordmenn er Nordens miljøsinker. Men snart tvinges også vi til å tenke miljø og økonomi på en ny måte. På Hel...
DHH - Kjartan Albrigtsen 2

Mindre hytter i skuddet!

Den tida er forbi da "alle" skulle ha oppstue og boltre seg på store arealer. Nå er det den mer beskjedne hytta som er i skuddet, erfarer Drammens Hus og Hytter.
 
Ånebjør 2 - IMG_9213

Vi vil ha spenning på hytta!

Mange hytteeiere vi ha mer spenning i hverdagen. 12 volt blir i snaueste laget, og ikke rent få skaffer seg i disse dager sitt eget kraftanlegg.
Elgfamilien koser i hytteholtet

Alternativet til Ludo

Ludo og Yatzy er artig hyttemoro. Men søker du en aktivitet som kan fenge hele familien utendørs, bør dette tipset være midt i blinken: Et viltkamera!
- Mange ønsker seg noe annet enn den tradisjonelle stilen, sier Roy Blom.

Mange leter etter en ny hyttestil

Mange med hytteplaner ser etter en stil som skiller seg fra de tradisjonelle norske hyttene, erfarer Namsos-arkitekten Roy Blom. Han presenterte sitt Lego-inspirerte hyttekonsept Noa på HYTTE2012.
 
Det finnes egne fargekart for mur som er lure å ta i bruk, for man vil gjerne unngå de grelleste fargene.

Male muren? Her er noen råd

Å male grunnmuren med feil maling kan få uheldige følger. Malingtype må velges ut ifra type mur. Usikker på hva slags mur du har? Slik finner du det ut.
Fargedagen2012_4814x3209

Slipp fargene løs

I vår skal det være en fest av farger på uteplassen. Dyrt er det ikke. Ta fram de "gamle" møblene, puss og mal!
- Nå gleder vi oss til å nyte hyttelivet i Valdres, erklærer denne muntre gjengen fra Bærums Verk. Fra venstre Irja Merete Sylvarnes, Mari (5), Iver (7) og Kjell Håvard Myhrsveen. Denne lørdagen er de på befaring på sin nye hytte i eventyrriket He

- Test hytta før du kjøper

Familien Sylvarnes/Myhrsveen dro på ”prøvetur” på en Hedda-hytte før de bestemte seg.